Home / Vakantieparken / De beste Center Parcs parken [INFOGRAPHIC]
De beste Center Parcs parken [INFOGRAPHIC]

De beste Center Parcs parken [INFOGRAPHIC]

Ik heb een persoonlijke favoriet in Center Parcs parken, namelijk De Vossemeren in Lommel, België. Nu wou ik wel eens weten wat andere bezoekers en fans van Center Parcs nu juist vonden van de parken in België,  Nederland, Frankrijk en Duitsland. Daarom ben ik op onderzoek gegaan en heb ik van verschillende vakantie-websites de beoordelingen geanalyseerd. Om deze op een leuke manier weer te geven, heb ik de resultaten in een handige infographic gegoten. De beoordelingen van de verschillende websites (bronnen staan onderaan de infographic) heb ik allemaal herleid naar een score op 100 per park en hiervan het gemiddelde genomen. Elk park heeft minstens 100 beoordelingen in totaal om het zo representatief mogelijk te maken. In totaal had ik meer dan 35.000 beoordelingen voor de 20 parken samen.

De top  3 van beste parken zijn:

  1. Parc Sandur (Nederland)
  2. Les Trois Fôrets (Frankrijk)
  3. Erperheide (België) 

Het eerste Duitse park op de lijst is Park Bostalsee op plek 7. Iedereen zal natuurlijk zijn persoonlijke favoriet hebben en deze rangschikking vertelt natuurlijk niet het hele verhaal. Sommige parken zijn beter geschikt voor jonge gezinnen met kleine kinderen, andere parken zijn dan weer beter voor een vakantie met vrienden of met de grootouders.

Daarnaast heb ik nog enkele leuke data voor jullie verzameld en in de infographic verwerkt.

Deze infographic gebruiken op je eigen website? Kopieer onderstaande code en plak in je eigen website:


beste Center Parcs parken infographic

Center Parcs - Autumn offer €349

About Mattias Vercauteren

Geboren in 1986 en jaarlijks op vakantie naar een Center Parcs park. Vrijwel vanaf mijn geboorte naar Erperheide, maar daarna steeds meer naar De Vossemeren in Lommel. Als ik het even uitreken, heb ik al minstens een jaar van mijn leven in een Center Parcs park doorgebracht.
Scroll To Top

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen voor de leukste vakantieparken!