Home / Center Parcs België / Center Parcs Erperheide

Center Parcs Erperheide

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (10 votes cast)

Center Parcs Erperheide is gelegen in Peer, België. Het is het kleinste Center Parcs park in België.

Klein maar fijn, perfect voor kinderen

Center Parcs Erperheide is een relatief klein park, maar dat maakt het ook gezelliger en ook meer geschikt voor jonge gezinnen. Er zijn enorm veel padjes en wegen doorheen het park, wat het geschikt maakt voor korte wandelingen met de kinderen. Ook de faciliteiten verraden dat dit een echt kindvriendelijk park is. Vlakbij de Market Dome ligt de kinderboerderij en er is een heuse BALUBA indoor speelwereld waar kinderen vrij en veilig kunnen spelen met anderen. Ook is er de Kids Club, een soort crèche waar je je kinderen een paar uur kan laten spelen met andere kinderen onder het waakzame oog van enkele begeleiders.

De bungalows

Center Parcs Erperheide bungalowsNet zoals in de meeste andere parken bestaan er 3 types bungalows in Erperheide: Comfort, Premium en VIP, elk met een aangepast luxeniveau. Center Parcs Erperheide doet zijn uiterste best om het iedereen naar zijn zin te maken. Ze hebben speciale kindercottages, uitgerust met kindermeubilair, speelgoed en babyfaciliteiten. Maar ook speciaal uitgeruste mindervalide cottages, voor onder andere rolstoelgebruikers (aangepaste badkamer, wc en keukenblok, brede deuren,…).

Het park bezit ook speciale 2- en 3-persoonsappartementen, voor wanneer je gewoon op romantisch weekend wil met twee of je je aan een bepaald budget hebt te houden.

Market Dome op Erperheide

De Market Dome is kleiner dan op bijvoorbeeld Vossemeren, maar alles is aanwezig. Je hebt een boulangerie (bakker), een kledingwinkel, een souvenirwinkeltje, een foodstore, enkele restaurants en cafés en het House of Games (waar je kan bowlen, poolen en videogames kan spelen)

Aqua Mundo

Erperheide heeft een enorm goed voorzien zwemparadijs. Je hebt er alles en het is allemaal enorm mooi aangekleed. Je lijkt je in een echte jungle te vertoeven. Er is een golfslagbad, een kinderbad, een buitenbad met terras, een stroomversnelling, een korte, maar uitdagende wildwaterbaan, een koraalbad waar je exotische vissen kan aanschouwen onder water (achter glas natuurlijk ;)),… . Jammer genoeg zijn er niet al teveel glijbanen. Zonnen kan je dan weer wel in het solarium.

Center Parcs Erperheide: activiteiten

Naast het speelparadijs heb je een enorme sporthal, waar je vele sporten kan beoefenen. Erperheide beschikt ook over een aantal tennisvelden buiten voor in de zomer en je kan waterfietsen op de smalle waterwegen doorheen het park. Er is een sprookjesminigolf en een aparte stand voor boogschieten. Zoek je wat meer avontuur, dan is er ook nog de Big Swing, waar je in een heuse vrije val wordt gekatapulteerd, maar ook verschillende high adventure tochten, waar je doorheen een touwbanenparcours een veilige weg naar de overkant moet vinden.Center Parcs Erperheide waterfietsen

Boek je eigen verblijf en laat ons weten wat je van het park vond. Of ben je al eerder in Erperheide geweest, laat dan zeker je indruk na in de comments hieronder!

Er zijn altijd wel last minutes te vinden voor Center Parcs Erperheide of vroegboekkortingen voor de zomervakantie!

Center Parcs Erperheide, 7.0 out of 10 based on 10 ratings
Center Parcs - Autumn offer €349
Scroll To Top

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen voor de leukste vakantieparken!