Home / Center Parcs Duitsland / Center Parcs Bispinger Heide

Center Parcs Bispinger Heide

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Center Parcs Bispinger Heide ligt in het noorden van Duitsland, ongeveer 60km ten zuiden van Hamburg. Dus toch een dikke 4,5u rijden vanuit Amsterdam of zelfs 5u rijden vanaf Antwerpen.

Omgeving rond Bispinger Heide

Het park is zoals verwacht volledig omgeven door de natuur en zelf is het park ook enorm groot. Opletten dus ook wanneer je een reservatie maakt: hoe hoger de cottage nummer, hoe verder je cottage van de Market Dome is gelegen. Op zich geen probleem voor de sportievelingen, maar voor een gezin met kleine kinderen lig je graag toch heel wat dichter tegen de winkels, zwembad en kinderfaciliteiten.

Market Dome en Aqua Mundo van Center Parcs Bispinger Heide

De Market Dome is qua layout sterk te vergelijken met de Vossemeren in Lommel (België). Het is een enorm grote overdekte Market Dome, met enorm veel eetgelegendheden. Ook de Aqua Mundo en de sporthal van Center Parcs Bispinger Heiden lijken enorm hard op die van de Vossemeren. De Aqua Mundo heeft een groot golfslagbad, wildwaterbaan, verschillende bubbelbaden, kinderbad en een grote Spa-ruimte. Deze bezit en grote sauna, zonnebanken, stoombaden, massageruimtes en nog vele meer om je tijdens je vakantie echt te ontspannen.

center parcs bispinger heide aqua mundo

Bispinger Heide cottages

center parcs bispinger heide woonbootQua accommodatie heb je voor iedereen wel wat: Op Bispinger Heide heb je de Eden cottages (meer licht, breng de natuur naar binnen -cottages), woonboten (cottage op een boot op het grote meer), boomhuis cottages (hoger gelegen, ingericht als boomhut, met een heel natuurlijke inrichting), grote cottages voor groepen tot 16 personen, kindercottages (babyfaciliteiten, aangepast kindermeubilair), mindervalide cottage (verhoogd comfort voor mindervaliden) en alle standaard cottages die op alle Center Parcs parken te vinden zijn. Ook zijn alle VIP cottages recent opnieuw ingericht.

center parcs bispinger heide boomhuis

Boek je eigen verblijf en laat ons weten wat je van het park vond. Of ben je al eerder in Center Parcs Bispinger Heide geweest, laat dan zeker je indruk na in de comments hieronder of geef je rating.

Er zijn altijd wel last minuteslast minutes center parcs bispinger heide te vinden voor Center Parcs Bispinger Heide of vroegboekkortingenvroegboekkorting center parcs bispinger heide voor de zomervakantie!

Center Parcs - Autumn offer €349
Scroll To Top

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen voor de leukste vakantieparken!

Laat hier je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de beste aanbiedingen, tips en kortingen.