Home / Center Parcs Duitsland / Center Parcs Park Eifel

Center Parcs Park Eifel

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Center Parcs Park Eifel ligt in het westen van Duitsland, ongeveer 60km ten oosten van Koblenz. Ongeveer 3u met de auto vanuit Antwerpen en een kleine 4u vanuit Amsterdam.

Park Eifel en zijn natuur

Een paradijs voor wandelaars en fietsers, de omgeving in de Eifelstreek, waarin ook het park gelegen is. De perfecte wandelweg is de Geschichtsstrasse, een 13km lange tocht van Kelberg naar Uersfeld. Bij het eindpunt gekomen, is het terugkeren en dezelfde 13km terug wandelen.

Center Parcs Park Eifel omgeving natuur

Center Parcs Park Eifel zelf kent niet veel waterwegen of meren, maar aangrenzend aan het park ligt wel de Heilbachsee, een meer waar het heerlijk vertoeven is in de zomer. Het gemis van water elders in het park is wel opvallend, omdat de meeste Center Parcs parken een sterke connectie hebben met water en dit steeds deel uitmaakt van het park zelf.

Market Dome en Aqua Mundo van Center Parcs Park Eifel

Een Market Dome kan niet ontbreken en je vind er alles wat je nodig hebt op een vakantie. Voldoende eetgelegendheden (van Italiaans tot een buffetrestaurant), boetieks en een echte supermarkt voor wanneer u zelf wilt koken in je cottage.

Center Parcs Park Eifel aqua mundoDe Aqua Mundo is zeker niet de grootste en over het algemeen voelt het allemaal wat ouderwets aan. Center Parcs Park Eifel is dan misschien meer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Glijbanen. Check! Strommversnelling. Check! Maar meer moet je niet verwachten van deze Aqua Mundo.

Dat het park meer op jonge kinderen is gericht, zie je ook in de beschikbare activiteiten. Er is een leuk Baluba indoor speelparadijs, maar ook Kids Bingo en Disco, een kinderparade, verschillende speeltuinen, speelthoekjes in de restaurants en in het algemeen geen gebrek aan kinderfaciliteiten (zoals bijvoorbeeld een babyverzorgingshoek)

Park Eifel cottages

Center Parcs Park Eifel cottagesDe cottages op Park Eifel zijn opgedeeld in 3 luxe-niveaus. Je hebt het Comfort-niveau waar elk basisgemak aanwezig is. Het Premium-niveau bezit alle moderne uitrustingen met een luxueze afwerking, maar gaat nog iets verder, zoals een tweede tv op de slaapkamer en opgemaakte bedden bij aankomst. Het VIP-niveau is dan weer helemaal top, met een eigen privé-sauna, opgemaakte bedden en handdoekenpakket, alsook gratis broodjes elke ochtend tot aan je deur gebracht.

Boek je eigen verblijf en laat ons weten wat je van het park vond. Of ben je al eerder in Center Parcs Park Eifel geweest, laat dan zeker je indruk na in de comments hieronder of geef je rating.

Er zijn altijd wel last minuteslast minutes center parcs park eifel te vinden voor Center Parcs Park Eifel of vroegboekkortingenvroegboekkorting center parcs park eifel voor de zomervakantie!

Center Parcs - Autumn offer €349
Scroll To Top

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen voor de leukste vakantieparken!

Laat hier je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de beste aanbiedingen, tips en kortingen.