Home / Center Parcs Duitsland / Center Parcs Park Nordseeküste

Center Parcs Park Nordseeküste

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (2 votes cast)

Center Parcs Park Nordseeküste ligt in het noorden van Duitsland op zo’n 80km van Bremen. Vanuit Antwerpen zou je 5 uur onderweg zijn met de auto. Vanuit Amsterdam doe je er 4 uur over.

De omgeving rond Nordseeküste

Het park is gelegen aan de Noordzee. Tijdens eb worden er tochten georganiseerd door de Waddenzee. Hier loop je daadwerkelijk over de bodem van de zee. Gelukkig is bij eb al het water zo goed als weg en is het enorm leuk om met blote voeten te “wadlopen”.

Er zijn ook vele fietsroutes doorheen Butjadingen die je doorheen het platteland van Noord-Duitsland voeren, zoals de bekende Sielroute.

Market Dome

Center Parcs Park Nordseeküste market domeDe overdekte Market Dome in het park voelt, met zijn vele warme kleuren, enorm gezellig aan. De verschillend restaurants serveren elk hun eigen speciale gerechten en openen elke dag de deuren voor de vele bezoekers van het park. Wil je liever zelf koken, dan kan je altijd inkopen doen in de supermarkt. Shoppen kan je dan weer in de enkele winkeltjes.

Ongelooflijke Aqua Mundo

De Aqua Mundo in Center Parcs Park Nordseeküste strekt zich uit over 4.000m² waterplezier en 4 niveaus. Verschillende zwembaden, glijbanen (met en zonder rubberband) en stroomversnellingen zijn aanwezig. De sauna is volledig in het 1001 nacht-thema ingericht. Enorm gezellig en ideaal om eventjes te ontspannen.

Center Parcs Park Nordseeküste aqua mundo

Verblijven in Park Nordseeküste

Center Parcs Park Nordseeküste appartementGeen al te breed aanbod aan cottages op Park Nordseeküste. Je kan in de bungalows verblijven met 4, 6 of 8 personen in een van de 3 luxeniveaus (Comfort, Premium of VIP). Daarnaast kan je ook verblijven in het hotel, waar er 2 of 4-persoons kamers aanwezig zijn of kan je verblijven in de 4-persoons appartementen in het park.

Boek je eigen verblijf en laat ons weten wat je van het park vond. Of ben je al eerder in Center Parcs Park Nordseeküstegeweest, laat dan zeker je indruk na in de comments hieronder of geef je rating.

Er zijn altijd wel last minuteslast minutes center parcs park nordseeküste te vinden voor Center Parcs Park Nordseeküste of vroegboekkortingenvroegboekkorting center parcs park nordseeküste voor de zomervakantie!

Center Parcs Park Nordseeküste, 8.5 out of 10 based on 2 ratings
Center Parcs - Autumn offer €349
Scroll To Top

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen voor de leukste vakantieparken!