Home / Vakantieparken / Vier redenen waarom Center Parcs perfect is voor een kindvriendelijke vakantie
Vier redenen waarom Center Parcs perfect is voor een kindvriendelijke vakantie

Vier redenen waarom Center Parcs perfect is voor een kindvriendelijke vakantie

Er even tussenuit met het hele gezin: het is geen evidentie. Zeker niet als je jonge kinderen hebt. Gelukkig zijn er altijd nog de kindvriendelijke parken van Center Parcs. Het hele gezin kan er zich uitleven, en dat op amper een steenworp van huis! Waarom de parken zo geschikt zijn voor gezinsvakanties? Hieronder zetten we alvast vier redenen op een rijtje!

Een kindvriendelijke vakantie dichtbij huis

We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat lange autoritten en kinderen niet meteen de beste vrienden zijn. Goed nieuws: je hoeft het helemaal niet ver te zoeken voor een zalige gezinsvakantie. De gezinsvriendelijke parken in Nederland en Frankrijk zijn gemakkelijk en snel bereikbaar. Ideaal dus voor familie of vrienden om een dagje op bezoek te komen en met z’n allen even helemaal weg te zijn.

Zalig zwemmen voor jong en oud

Kinderen plonzen graag, dat staat als een fonteinpaal boven water. In de subtropische zwembaden kunnen ze zich helemaal uitleven. Terwijl de allerkleinsten zich uren amuseren in de kleurrijke kinderbaden, beleven de iets oudere kinderen ongetwijfeld heel wat waterpret in de coole glijbanen en wildwaterbanen. En voor de mama’s en papa’s zijn er natuurlijk verschillende warmwaterzwembaden en whirlpools.

Je kind leren fietsen in een vakantiepark

Even genoeg gezwommen? Dan is het tijd voor een fietstochtje met de kinderen! De bosrijke omgeving, waar doorgaans geen autoverkeer is toegelaten buiten aankomst- en vertrekdagen, is perfect geschikt en volkomen veilig voor zelfs de jongste fietsertjes. Je kind leren fietsen in één van de vakantieparken? Meer geschikte plekken bestaan bijna niet!

Beleef de ultieme kindvriendelijke vakantie!

De bosrijke vakantieparken van Center Parcs hebben trouwens nog veel meer te bieden voor kinderen. Een bezoekje aan de kinderboerderij, bijvoorbeeld, is altijd een hele belevenis voor jonge kinderen. De kuikentjes, varkentjes en konijnen genoeg geaaid? Op naar de speeltuin! Of ga op ontdekkingstocht gaan in de prachtige bossen …

Kindvriendelijk in alle opzichten

Je merkt het al: de vakantieparken van Center Parcs hebben alles in huis voor een vakantie met de kids. Wist je trouwens dat de meeste kinderbedden en -kamers speels zijn aangekleed? Zo gaan ze na een lange dag spelen met veel plezier naar bed. Of dat hoop ik toch …

Center Parcs - Autumn offer €349

About Mattias Vercauteren

Geboren in 1986 en jaarlijks op vakantie naar een Center Parcs park. Vrijwel vanaf mijn geboorte naar Erperheide, maar daarna steeds meer naar De Vossemeren in Lommel. Als ik het even uitreken, heb ik al minstens een jaar van mijn leven in een Center Parcs park doorgebracht.
Scroll To Top

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen voor de leukste vakantieparken!

Laat hier je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de beste aanbiedingen, tips en kortingen.