Home / Center Parcs Nederland / Center Parcs De Eemhof

Center Parcs De Eemhof

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.8/10 (6 votes cast)

Center Parcs De Eemhof ligt nabij Amersfoort, Hilversum en Amsterdam. Het park is gelegen aan het Eemmeer, wat ideaal is voor watersportliefhebbers. Ontdek ook de unieke jachthaven van het park.

De natuur in Center Parcs De Eemhof

De Eemhof ligt midden in de natuur, langs een groot meer, het Eemmeer. Hier kan je rustig geniete van het water aan de kade of genieten van een boottochtje over het meer zelf. Rustig genieten van het uitzicht kan ook perfect in de jachthaven van het park: Marina De Eemhof.

Center Parcs De Eemhof jachthaven

Bungalows en Waterfront suites

Standaard op elk park vind je de Comfort, Premium en VIP cottages, en dat is ook niet anders op Center Parcs De Eemhof. Zo goed als alle luxeniveaus, alsook de kindercottages en mindervalide cottages, zijn onlangs helemaal vernieuwd.

Speciaal op De Eemhof zijn de Waterfront suites die aan de jachthaven gelegen zijn. Dit zijn luxe appartementen, volledig sfeervol ingericht en met een prachtig uitzicht over het Eemmeer vanop je privé-terras.

Center Parcs De Eemhof waterfront suites

De Market Square en Aqua Mundo in De Eemhof

Center parcs De Eemhof market squareJe hebt er alles: verschillende restaurantjes, een snack corner, bakkerij, souvenir winkel,… maar niet zoals op vele andere parken ondergebracht in een grote, overdekte Market Dome. Neen, Center Parcs De Eemhof bezit over een Market Square, een gezellig plein waarrond alle faciliteiten en winkeltjes zijn gebouwd. Oppassen dus voor het slechte weer. Er is ook altijd een zeer gezellige sfeer in een Market Dome, waar iedereen met alles in verbinding staat. Maar een Market Square is zeker even charmant en sfeervol.

Center Parcs De Eemhof flow riderEen golfslagbad, wildwaterbaan, verschillende glijbanen, maar voor de echte avonturiers is er ook de Flow Rider, waar je ter plekke kan leren surfen. De Aqua Mundo van De Eemhof bezit heel wat leuke trouwen en recent hebben ze een nieuwe glijbaan geplaatst: de TurboTwister. Deze glijbaan kan je best vergelijken met een achtbaan op water.

Watersporten op het Eemmeer

Watersportactiviteiten zijn er in overvloed op Center Parcs De Eemhof. Surfen, wakeboarden, waterskiën, kanoën, jeugdzeilen, valkzeilen, banaanvaren, bandvaren en nog vele meer valt er te beleven aan het Eemmeer of aan het watersportcentrum.

Daarnast heb je ook de Action Factory, waar je kan bowlen, lasersquash, naar de cinema gaan, een bezoekje brengen aan het lunapark (House of Games) en nog vele meer.

Boek je eigen verblijf en laat ons weten wat je van het park vond. Of ben je al eerder in Center Parcs De Eemhof geweest, laat dan zeker je indruk na in de comments hieronder of geef je rating.

Er zijn altijd wel last minuteslast minutes center parcs de eemhof te vinden voor Center Parcs De Eemhof of vroegboekkortingenvroegboekkorting center parcs de eemhof voor de zomervakantie!

Center Parcs De Eemhof, 6.8 out of 10 based on 6 ratings
Center Parcs - Autumn offer €349
Scroll To Top

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen voor de leukste vakantieparken!

Laat hier je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de beste aanbiedingen, tips en kortingen.