Home / Center Parcs Nederland / Center Parcs Limburgse Peel

Center Parcs Limburgse Peel

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/10 (2 votes cast)

Limburgse Peel ligt vlakbij Venlo in het zuiden van Nederland waar ook Het Meerdal gelegen is. Vanuit Antwerpen doe je er amper anderhalf uur over met de auto. Vanuit Amsterdam is het iets minder als 2 uur rijden.

Center Parcs Limburgse Peel kinderen

Center Parcs Limburgse Peel, het speciale park

Limburgse Peel is niet zoals elk ander Center Parcs park. Het heeft qua stijl en invulling een heel ander karakter dan andere parken. Het park ligt midden in de natuur, maar je vindt er weinig water. Er zijn 2, 3 kleinere meren, maar voornamelijk bos, bomen en groen. De bungalows staan meestal los van anderen, waar je in andere parken vaak hele stroken van bungalows naast elkaar ziet. In Limburge Peel is dit helemaal anders. Minder last van lawaaierige buren, dat wel.

Wat over de bungalows

Center Parcs Limburgse Peel bungalowDe bungalows zijn ook heel anders qua stijl en interieur. Ze voelen meer “cottage” aan dan op andere parken, een heel klassieke, maar vaak kleurrijke stijl. Minder modern en de cottages hier lijken niet echt op dezelfde vernieuwingstour op te gaan zoals in andere parken. Je hebt in Limburgse Peel ook maar 2 luxe-niveaus, namelijk Comfort, de basis als het ware, en VIP, waar je echt in de watten wordt gelegd en er heel wat extraatjes aanwezig zijn in de bungalow (zoals een privé-sauna).

Center Parcs Limburgse Peel cottage

Kleine Market Dome en Aqua Mundo

De Market Dome is niet groot, maar je kan er bij voldoende restaurants terecht voor een lekkere maaltijd. Er is ook een supermarkt voor wanneer je lekker in de bungalow wil koken.

Center Parcs Limburgse Peel kinderbadDe Aqua Mundo is vooral gericht op kinderen. Je hebt er een groot kinderbad, een golfslagbad en enkele glijbanen, maar heel veel meer moet je er niet van verwachten. Dit is jammer, maar zelfs dan amuseer je je zeker in dit zwemparadijs. Heel het park voelt aan alsof het meer geschikt is voor gezinnen met jonge en kleine kinderen.

Een potje golf misschien?

Qua activiteiten valt er heel wat te doen op Center Parcs Limburgse Peel. Je hebt het Sport Center en vele andere faciliteiten op het park, waar je vele verschillende sporten kan beoefenen. tennis, bowling, mountainbiken, tafeltennis, volleybal, batminton, squash en ook mini-golf.

Maar dat is niet het soort golf dat ik oorspronkelijk bedoelde. Je hebt een mini-golf parcour op het park zelf, maar vlakbij het park heb je ook een golfterrein met 18 volwaarde holes: De Golfhorst. Hier kan je naar hartelust golfen en werken aan die golfhandicap. Ideaal om dit te kunnen combineren met een vakantie met het gezin.

Center Parcs Limburgse Peel golf

Boek je eigen verblijf en laat ons weten wat je van het park vond. Of ben je al eerder in Center Parcs Limburgse Peel geweest, laat dan zeker je indruk na in de comments hieronder of geef je rating.

Er zijn altijd wel last minuteslast minutes center parcs limburgse peel te vinden voor Center Parcs Limburgse Peel of vroegboekkortingenvroegboekkorting center parcs limburgse peel voor de zomervakantie!

Center Parcs Limburgse Peel, 3.5 out of 10 based on 2 ratings
Center Parcs - Autumn offer €349
Scroll To Top

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen voor de leukste vakantieparken!