Home / Center Parcs Nederland / Center Parcs Het Meerdal

Center Parcs Het Meerdal

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/10 (10 votes cast)

Center Parcs Het Meerdal ligt vlakbij Venlo in het zuiden van Nederland, nabij de Duitse en Belgische grens. Ook Eindhoven is er niet ver vandaan. Vanuit Antwerpen doe je er amper anderhalf uur over met de auto. Vanuit Amsterdam is het iets minder als 2 uur rijden.

Center Parcs Het Meerdal en zijn natuur

Het Meerdal beschikt over een enorm groot meer en verschillende kleinere waterwegen doorheen de bossen en bungalows. Je woont midden in het bos, tussen de bomen en je hebt heel veel kleine wegen en paden doorheen dit bos en doorheen de cottages in het park. Heel gezellig allemaal en ook prachtig om te zien in alle seizoenen. Ideaal voor wandelaars en fietsers, waar ook in de omgeving van het park veel groen te verkennen valt.

Center Parcs Het Meerdal cottages

2-persoons bungalows op Het Meerdal

Center Parcs Het Meerdal 2 persoons cottageDe Original cottages zijn aanwezig en volledig vernieuwd op Center Parcs Het Meerdal. Speciaal is dat je op Het Meerdal ook cottages hebt voor 2 personen. Op de meeste parken kan je dan enkel terecht in het parkhotel of speciale appartementen, maar op Het Meerdal hebben ze ook cottages voor 2 personen. Gezelliger dan in een hotel verblijven lijkt me dan.

Verder heb je er de kindercottages nog en zijn alle bungalows beschikbaar in de 3 luxeniveaus: Comfort, Premium en VIP (waar er steeds een eigen privé-sauna beschikbaar is in de cottage zelf).

Shoppen en zwemmen in Center Parcs Het Meerdal

In het overdekte centrum van het park, de Market Dome, kan je vanalles doen. Lekker eten, winkelen, een terrasje doen of gewoon wat rondhangen met familie of vrienden, er valt altijd wel iets te beleven. Qua eten heb je keuze uit de Snack Corner, met frieten, burgers, ijsjes en nog vele andere snacks. Je kan ook in het familie restaurant gaan eten (Hammond’s) waar er een uitgebreide algemene menukaart is. lekker italiaans kan je vinden in het Grande restaurant Pizze & Pasta. In het Market restaurant is het elke dag een ander, lekker buffet en op het terras van het Market Café is het ideaal om van een lekkere coupe ijs te smullen.

Center Parcs Het Meerdal avondzwembad

Zwemmen in de Aqua Mundo, het verveelt nooit, zeker niet met zoveel keus in Het Meerdal. Een buitenzwembad, golfslagbad, verschillende glijbanen (zelfs één van maar liefst 103m lang), een wildwaterbaan, whirlpools, een kinderbad en een geurig kruidenbad  (een specialiteit van Center Parcs Het Meerdal).

Center Parcs Het Meerdal glijbaan

Wat valt er nog te beleven op Het Meerdal

Center Parcs Het Meerdal zipwireSport, avontuur en nog veel meer, zowel buiten als binnen. Je hebt verschillende activiteiten in het park zelf, zoals een hoogteparcours voor de echte durvers, of de zip wire. Maar ook binnen in het Sport Center valt er heel wat te beleven, zoals boogschieten tennis, pool, bowling. Er is zelfs een indoor beachvolley veld aangelegd, zodat men ten alle tijde kan volleyballen op het “strand”.

Boek je eigen verblijf en laat ons weten wat je van het park vond. Of ben je al eerder in Center Parcs Het Meerdal geweest, laat dan zeker je indruk na in de comments hieronder of geef je rating.

Er zijn altijd wel last minuteslast minutes center parcs het meerdal te vinden voor Center Parcs Het Meerdal of vroegboekkortingenvroegboekkorting center parcs het meerdal voor de zomervakantie!

Center Parcs Het Meerdal, 4.3 out of 10 based on 10 ratings
Center Parcs - Autumn offer €349
Scroll To Top

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen voor de leukste vakantieparken!

Laat hier je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de beste aanbiedingen, tips en kortingen.