Home / Center Parcs Nederland / Center Parcs Port Zélande

Center Parcs Port Zélande

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (5 votes cast)

Tussen Amsterdam en Antwerpen ligt Center Parcs Port Zélande. Rustig gelegen aan de Noordzee.

Center Parcs Port Zélande kitebiken

Strandvakantie

Port Zélande ligt aan de Noordzee, wandelingen op het strand zijn dus alvast een van de trekpleisters voor dit park, maar ook verschillende strandsporten zoals kitesurfen. De haven van het park ligt aan het Grevelingenmeer, dus je bent als het ware volledig ingesloten door water. Aan de ene kant de zee, aan de andere kant een enorm groot meer.

Wonen aan het water

Center Parcs Port Zélande cottages havenDe haven maakt echt een groot deel uit van het park. Veel bungalows zijn dan ook gelegen vlak aan deze jachthaven. je hebt cottages van 2 tot 12 personen, speciaal voor kinderen, mindervaliden en met 3 verschillende luxe-niveaus (Comfort, Premium en VIP, waar je een privé-sauna hebt aan je bungalow).

De inrichting van de bungalows is meerendeel klassiek en ook zijn de cottages niet echt in de natuur, in een bos gelegen. Ze liggen steeds vlak aan de straten in het park. De cottages aan de jachthaven liggen het best: veel te zien, veel te beleven en vlak aan de Market Dome.

Lekker eten en drinken in de Market Dome

De Market Dome van Center Parcs Port Zélande is volledig overdekt en heeft een heel open gevoel, ook al is het tropisch theme hier zeker aanwezit. Gebruik van vele verschillende kleuren en bezoek zeker eens de bowling, want daar wordt iedereen gewoon vrolijk van (en spacy).

Voor de rest kan je er terecht in verschillende restaurantjes, zoals het Market Restaurant voor het dagelijkse buffet, een Pizzeria, een Grill restaurant en nog vele meer. Je kan er ook lekker shoppen in de Fashion Store of in de souvenir winkel. Als je zelf wil koken, kan je alle ingrediënten vinden in de supermarkt.

Zwemmen in het meer of in de Aqua Dome?

Center Parcs Port Zélande wildwaterbaanHet zwemparadijs in Port Zélande is eerlijk gezegd niet veel soeps in vergelijking met de meeste andere parken. Je hebt er een aantal zwembaden, een buitenbad, whirlpools, een  wildwaterbaan, maar vooral de aankleding is minder dan op de andere parken. Het is allemaal goed in orde, maar voor een Center Parcs park zijn de verwachtingen hoger.

Wat te doen op Center Parcs Port Zélande

In de overdekte Adventure Factory kan je poolen, midgetgolf, squash, tennis en de allerkleinsten kunnen er rondscheuren in de mini-cars. Buiten is er ook nog een outdoor midget golf gelegen temidde van Shark Island. Mooie aankleding van de golfactiviteit, wat het zeker des te leuker maakt.

Center Parcs Port Zélande high adventure

Verder kan je surfen, een boot huren, verschillende strandsporten beoefenen en nog veel meer. Binnen is er een ook High Adventure Experience, waar je je door een touwbanenparcours moet worstelen. Heel leuk en vooral heel fluo.

Boek je eigen verblijf en laat ons weten wat je van het park vond. Of ben je al eerder in Center Parcs Port Zélande geweest, laat dan zeker je indruk na in de comments hieronder of geef je rating.

Er zijn altijd wel last minuteslast minutes center parcs port zélande te vinden voor Center Parcs Port Zélande of vroegboekkortingenvroegboekkorting center parcs port zélande voor de zomervakantie!

Center Parcs Port Zélande, 5.0 out of 10 based on 5 ratings
Center Parcs - Autumn offer €349
Scroll To Top

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen voor de leukste vakantieparken!

Laat hier je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de beste aanbiedingen, tips en kortingen.