Home / Center Parcs weetjes / Center Parcs De Haan terug Sunparks De Haan

Center Parcs De Haan terug Sunparks De Haan

Het betreft hier niet opnieuw een overname, maar een gewone naamsverandering. Eerder werd Sunparks De Haan al overgenomen door de Center Parcs Groep, waarna het door het leven ging als Center Parcs De Haan. Maar de lokale bevolking en bezoekers van het park (meestal vaste klanten) bleven de Sunparks naam gebruiken, jaren na de naamsverandering. Uiteindelijk heeft de directie en de Center Parcs Groep nu beslist om de naam opnieuw te veranderen in Sunparks De Haan.

Een bijna kwarteeuw Sunparks De Haan

Onder die naam werd het park 24 jaar geleden ook opgericht. Het is van de oudste parken in België en is naast zijn naam ook dringend aan andere aanpassingen toe. Het park is grotendeels verouderd en heeft nood aan een aantal nieuwe investeringen. Nu is Sunparks nooit een naam geweest die echt luxe vooropstelde, maar eerder budgetvakanties. Het is dan de vraag of die nodige investeringen uiteindelijk echt zullen gemaakt worden.

Center Parcs - Autumn offer €349

About Mattias Vercauteren

Geboren in 1986 en jaarlijks op vakantie naar een Center Parcs park. Vrijwel vanaf mijn geboorte naar Erperheide, maar daarna steeds meer naar De Vossemeren in Lommel. Als ik het even uitreken, heb ik al minstens een jaar van mijn leven in een Center Parcs park doorgebracht.
Scroll To Top

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen voor de leukste vakantieparken!