Home / Center Parcs Frankrijk / Center Parcs Les Bois-Francs

Center Parcs Les Bois-Francs

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (4 votes cast)

Center Parcs Les Bois-Francs is gelegen in Normandië, ten westen van Parijs op zo’n 120km van de hoofdstad van Frankrijk. Vanuit Antwerpen ben je zo’n 5u onderweg met de auto.

Eén met de natuur

Center Parcs Les Bois-Francs kasteel

Center Parcs Les Bois-Francs bezit heel wat water in het park zelf. Tussen de bungalows in zijn er vele kleine meertjes en grote vijvers aanwezig. Vlak aan de ingang van het park vind je al meteen een echt kasteel. Het park zelf bezit een mooi volgroeid bos waarin de cottages liggen. Zoals gezegd is water nooit veraf en er zijn vele kleine padjes doorheen het bus langs het water en de cottages, ideaal dus voor wandelaars of fietsers.

In de omgeving is er natuurlijk ook veel te bekijken, je bevindt je niet voor niets in het hartje van Normandië.

Kiezen voor Eden cottages

Center Parcs Les Bois-Francs eden cottageGrote groepen zullen zich moeten splitsen in verschillende bungalows, aangezien je op Les Bois-Francs enkel maar cottages hebt voor 4, 6 of 8 personen. Op zich geen probleem, je kan bij je reservering er altijd voor zorgen dat je in elkaars buurt gelegen bent.

Op dit park vind je enkel maar Eden cottages en dit in 3 verschillende luxe-niveaus: Comfort, Premium en VIP (privé-sauna). De Edencottages zijn een nieuw soort cottages, een paar jaar geleden geïntroduceerd door Center Parcs. Qua layout hebben ze geen ingrijpende maatregelen genomen, maar zich vooral gefocust op het interieur. Nieuwe moderne meubels, graag gebruikmakend van ronde vormen en natuurlijke materialen om zo de natuur binnen te halen. Een esthetische upgrade van de oude cottages.

De Market Dome

In de Market Dome kan je voor alles terecht: shoppen, animatie, eten en drinken. Je hebt er vele restaurants met gerechten voor elk wat wils. Een Italiaans restaurant, grillrestaurant voor zowel vlees als vis, een snackbar, het market restaurant waar er telkens een uitgebreid buffet wordt geserveerd. Maar ook een “pannekoekenhuisje”, waar je lekker ijs, pannekoeken, wafels en andere zoetigheden kan bestellen. Of ga je gewoon graag iets drinken in één van de bars met telkens live animatie ’s avonds. Deze Market Dome is trouwens een exacte kopie van de Market Dome in De Vossemeren in Lommel.

Aqua Mundo in Les Bois-Francs

Center Parcs Les Bois-Francs waterboomVoor de kinderen (maar volwassenen zijn ook welkom) heb je er de Waterboom, een platform met glijbanen, waterpistolen, waterspellen en een grote emmer die af en toe eens 900 liter water op uitstort over iedereen eronder. Waterpret gegarandeerd!

Verder is ook de Aqua Mundo een exacte kopie van die in Center Parcs De Vossemeren. Je hebt er een groot golfslagbad, verschillende glijbanen, een stroomversnelling, een buitenbad met wildwaterbaan, whirlpools, een solarium en een zonneweide buiten voor als het goed weer is.

Wat te doen op Center Parcs Les Bois-Francs

Paintball, quadrijden een klimparcours, zelfde adrenaline junkies vinden hun vertier op Center Parcs Les Bois-Francs. Voor de rest kan je er tennissen, boogschieten bowling, pool, mini-golf, beachvolleybal, en nog veel meer. Voor de rustige sporter heb je een paardenboerderij voor ritjes op een paard of in de huifkar, en een golf terrein met 9 holes.

Center Parcs Les Bois-Francs paardenboerderij

Boek je eigen verblijf en laat ons weten wat je van het park vond. Of ben je al eerder in Les Bois-Francs geweest, laat dan zeker je indruk na in de comments hieronder!

Er zijn altijd wel last minuteslast minutes center parcs les bois-francs te vinden voor Center Parcs Les Bois-Francs of vroegboekkortingenvroegboekkorting center parcs les bois-francs voor de zomervakantie!

Center Parcs Les Bois-Francs, 7.0 out of 10 based on 4 ratings
Center Parcs - Autumn offer €349
Scroll To Top

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen voor de leukste vakantieparken!

Laat hier je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de beste aanbiedingen, tips en kortingen.