Home / Center Parcs Frankrijk / Center Parcs Les Hauts de Bruyères

Center Parcs Les Hauts de Bruyères

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Center Parcs Les Hauts de Bruyères ligt vlakbij Orleans in het hartje van Frankrijk. Vanuit Antwerpen ben je zo’n 5,5 uur onderweg met de auto.

Water, overal water

Center Parcs Les Hauts de Bruyères is een zeer groen park en waar je ook verblijft op het park, je zal altijd omgeven zijn door water. Er is een groot meer in het midden van het park (waar je in kan vissen), maar ook vele waterwegen doorheen het park. Het park bevindt zich in de Loire streek, ideaal dus voor wandelaars of fietsers om de mooie streek te ontdekken. Niet enkel de mooie natuur is er te verkennen, maar ook de vele kastelen in de streek zijn de moeite om eens te gaan bekijken.

Les Hauts de Bruyères meer

Lekker vertoeven in je park cottage

Center Parcs Les Hauts de Bruyères Eden CottageZoals op de meeste parken heb je keuze uit de original Center Parcs cottages in de verschillende luxe-niveaus Comfort, Premium en VIP (waar je een echte privé-sauna aan de cottage hebt), de grote cottages voor groepen tot en met 12 personen. Ook op het park zijn de nieuwe Eden cottages, gekenmerkt door hun moderne, kleurrijke interieur en de vele ramen om de natuur echt binnen te halen.

Eten en drinken in de Market Dome

Je hebt verschilllende plaatsen op het park waar je lekker kan eten of gewoon gezellig iets kan gaan drinken:

 • Il Giardino: Pasta, Pizza en meer uit Italië.
 • De Wereldmarkt: Geniet van het overvolle buffet.
 • Le Safran: Vlees en vis grillrestaurant.
 • Suzette: Pannekoeken en nog vele andere desserts.
 • Chez Pierre: Gezellige taverne en café voor een gezellig terrasje of iets te eten. Meestal Live animatie aanwezig.
 • Tom Pouce: Snackbar voor burgers, frietjes, panini’s,… .
 • De Factory Café: Café in de Experience Factory
 • Snackbar du Lagon: Snackbar in het zwembad Aqua Mundo.

De Aqua Mundo in Les Hauts de Bruyères

Center Parcs Les Hauts de Bruyères grot Aqua MundoZwemmen in Les Hauts de Bruyères is zeker aan te raden. De Aqua Mundo heeft enorm veel te bieden en is zeer goed aangekleed in het hele subtropische thema (het solarium is daar een enorm goed voorbeeld van). De wildwaterbaan is zeker een aanrader. Je hebt er ook nog een groot golfslagbad, een stroomversnelling, enkele glijbanen en via een van deze glijbanen kom je terecht in een grot waar je rond kan zwemmen.

De kinderen kunnen ook terecht in een van de 2 kinderbaden, maar eerlijk gezegd zijn deze maar magertjes voorzien.

Wat te doen op Center Parcs Les Hauts de Bruyères

In de Experience Factory is er heel wat te beleven. Kinderen kunnen zich uitleven in de grote speeltuin Kids World, er is een indoor mini-golf terrein, je kan er tennissen, tafeltennis, squash, badminton, fitnessen, bowlen, gewoon gezellig iets drinken of wat videogames of casinogames spelen in de House of Games. En dan vergeet ik nog heel wat sporten zoals boogschieten, biljart en nog vele meer.

Center Parcs Les Hauts de Bruyères Factory Café

Buiten heb je zo’n 8 tennisterreinen, een advonturenparcours in de hoogte, paintball, waterfietsen of kanoën op het meer of rondcrossen met een buggy. Eén ding is zeker, je zal je nooit vervelen op vakantie in Les Hauts de Bruyères.

Boek je eigen verblijf en laat ons weten wat je van het park vond. Of ben je al eerder in Les Hauts de Bruyères geweest, laat dan zeker je indruk na in de comments hieronder!

Er zijn altijd wel last minuteslast minutes center parcs les hauts de bruyères te vinden voor Center Parcs Les Hauts de Bruyères of vroegboekkortingenvroegboekkorting center parcs les hauts de bruyères voor de zomervakantie!

Center Parcs - Autumn offer €349
 • Annemieke Vonk

  Ik zie weinig last minutes voor Les Hauts de Bruyères. Klopt het dat deze zelden last minutes heeft?

  • Matticca

   Nee inderdaad, voor Les Hauts de Bruyères is het last-minute aanbod wat magertjes. Ik heb wel even vlug voor je gekeken en als je een boeking zou willen doen voor dat park, gebruik dan de centerparcs.nl of .fr website, daar krijg je een betere prijs dan op de .be

Scroll To Top

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen voor de leukste vakantieparken!