Home / Center Parcs Frankrijk / Center Parcs Les Trois Forêts

Center Parcs Les Trois Forêts

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)

Center Parcs Les Trois Forêts ligt in het uiterste westen van Frankrijk, tussen Nancy en Strasbourg. Het is vanuit Antwerpen zo’n 4,5 uur rijden met de auto.

Center Parcs Les Trois Forêts natuur

Bossen

Center Parcs Les Trois Forêts is gelegen in een enorm groot groen gebied en is met verre voorsprong het meest bosrijke park van Center Parcs in Europa. Zo’n 435 hectare bos is het park groot en het heeft daarom ook 2 aparte ingangen. Langs de rand van het park zijn verschillende parkings aangelegd. Veel water ga je er helaas niet vinden. Er is 1 lange “rivier” doorheen het park, maar voor de rest is het alleen maar bos.

Het park is zo groot dat er een pendeltreintje rijdt doorheen een groot deel van het park. Een fiets is dus zeker geen overbodige luxe, maar deze kan je makkelijk huren in het Cycle Center.

Houten cottages

Center Parcs Les Trois Forêts eden cottageWat heel speciaal is op dit park, is dat de cottages volledig opgebouwd zijn uit hout en allemaal redelijk nieuw zijn. De Eden cottages hebben een heel open terras, zodat je letterlijk de natuur binnenhaalt. Je kan er terecht met groepen van 4 tot en met 12 personen. De 3 luxe-niveaus Comfort, Premium en VIP (met privé-sauna) zijn aanwezig en bieden dus voor ieder wat wils. De Eden cottages zijn allemaal zeer modern ingericht en het voelt echt aan alsof je midden in de natuur woont.

Entertainment en lekker eten

In de Market Dome kan je terecht bij een pasta-restaurant, buffet à volonté, een grill-restaurant, een pannekoekenhuisje voor lekkere zoete desserts, een snackbar voor de snelle hap en nog vele gezellige terrasjes waar je gewoon lekker iets kan drinken. Het park is vrij nieuw en zo is dus ook de Market Dome die gelegen is aan het kleine meer in het park.

Center Parcs Les Trois Forêts market dome

Lekker zwemmen in de Aqua Mundo

De Aqua Mundo van Center Parcs Les Trois Forêts is gelegen aan de Market Dome en is ook een volledig nieuw complex.  Je heb er verschillende zwembaden, een buitenbad, een wildwaterbaan, kinderbaden voor de allerkleinsten (Water Playhouse) en nog veel meer. Allemaal in een echte subtropische setting.

Center Parcs Les Trois Forêts market domeDe Master Blaster is een 190m lange glijbaan, vertrekkend vanop 12m hoogte en is daarmee officieel de grootste glijbaan in Center Parcs. Daarnaast is er ook de Super Space Bowl, een glijbaan waar je op een zwemband met 2 of alleen de afdaling waagt. Je komt terecht in verschillende draaikolken van een aantal reuzetrechters. Ook speciaal is dat er een echte klimmuur aanwezig is in het zwembad.

Activiteiten op Center Parcs Les Trois Forêts

De nieuwe sporthal op het park heeft voor iedereen wel wat en ook in de buurt van de Market Dome kan je voor vele activiteiten terecht. Je kan er alle sporten denkbaar in beoefenen (tennis, squash, tafeltennis, biljart, bowling,…) maar ook buiten is er vanalles te beleven: voetbal, volleybal, boogschieten, mini-golf, een klimparcours, paardrijden, fietsen en mountainbiken, paintball,… .

Center Parcs Les Trois Forêts mini golf

De lange rivier in het park kan je afvaren met een kano of waterfiets en voor de kinderen is er ook een grote kinderboerderij, met zelfs een echte duiventil (oh boy). Vlak aan deze kinderboerderij is ook een grote buiten- en binnenspeeltuin.

Boek je eigen verblijf en laat ons weten wat je van het park vond. Of ben je al eerder in Les Trois Forêts geweest, laat dan zeker je indruk na in de comments hieronder!

Er zijn altijd wel last minuteslast minutes center parcs les trois forêts te vinden voor Center Parcs Les Trois Forêts of vroegboekkortingenvroegboekkorting center parcs les trois forêts voor de zomervakantie!

Center Parcs Les Trois Forêts, 7.0 out of 10 based on 1 rating
Center Parcs - Autumn offer €349
Scroll To Top

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen voor de leukste vakantieparken!

Laat hier je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de beste aanbiedingen, tips en kortingen.