Home / Center Parcs Nederland / Center Parcs Huttenheugte

Center Parcs Huttenheugte

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.2/10 (6 votes cast)

Center Parcs Huttenheugte ligt in het noorden van Nederland, vlak tegen de grens met Duitsland. Coevorden is de grootste stad in de omgeving van het park en hier vinden we ook Plopsa Indoor terug. Een dagje buiten het park met de kinderen kan dus perfect ingevuld worden.

De natuur in De Huttenheugte

Center Parcs HuttenheugteHet park is gelegen rond 2 grote meren, waar langs de kanten er nog eens verschillende kleine vertakkingen liggen. Dit zorgt ervoor dat de cottages steeds omgeven zijn door water. De verschillende vertakte “eilandjes” zijn bereikbaar via vele bruggetjes, ideaal om mooie wandelingen of fietstochtjes doorheen het park te maken. Het is een zeer groen park, met ook heel wat open vlaktes.

Cottages in Center Parcs Huttenheugte

De Premium en VIP cottages in De Huttenheugte zijn recent allemaal gerenoveerd en volledig modern ingericht, overeenkomstig met de make-over op verschillende Center Parcs parken.

Market Dome & Aqua Mundo

Het subtropisch zwemparadijs op Center Parcs Huttenheugte is niet de meest uitgebreide Aqua Mundo, maar je hebt er alles: een golfslagbad, wildwaterbaan, whirlpools, glijbanen, kinderbad voor de allerkleinsten, een buitenzwembad.Center Parcs Huttenheugte zwembad

De Market Dome bezit alle faciliteiten, verschillende eetgelegendheden, zoals het Harvey’s Family Restaurant, een pannekoekenhuisje, … een souvenir winkeltje, een bakker voor lekkere broodjes ’s morgens en natuurlijk ook de Action Factory.

Vervelen? Helemaal niet!

Center Parcs Huttenheugte klimmuurEr is vanalles te doen op De Huttenheugte: Je hebt de kinderboerderij met een zeer speciale wasberenopvang, iets wat je normaal niet tegenkomt op een kinderboerderij. In de Action Factory in de Market Dome  kan je bowlen, tafeltennis, pool, gamen in het lunapark en kunnen kinderen er zich rot amuseren op de mini-karting. Voor de rest kan je in het park  genieten van een ruim aanbod aan balsporten, raketsporten, watersporten,… .

Aan het park is ook Plopsa Indoor gelegen, een heus indoor attractiepark voor de kinderen, met hun favoriete Studio 100 figuren en een heleboel leuke attracties.

Boek je eigen verblijf en laat ons weten wat je van het park vond. Of ben je al eerder in De Huttenheugte geweest, laat dan zeker je indruk na in de comments hieronder!

Er zijn altijd wel last minuteslast minutes center parcs huttenheugte te vinden voor Center Parcs Huttenheugte of vroegboekkortingenvroegboekkorting center parcs huttenheugte voor de zomervakantie!

Center Parcs Huttenheugte, 6.2 out of 10 based on 6 ratings
Center Parcs - Autumn offer €349
Scroll To Top

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen voor de leukste vakantieparken!