Home / Center Parcs Nederland / Center Parcs Parc Sandur

Center Parcs Parc Sandur

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)

Helemaal in Noord-Nederland, nabij Emmen, ligt Center Parcs Parc Sandur. Zo’n 3 uur rijden vanuit Antwerpen en 2 uur met de auto vanuit Amsterdam.

Een waterpark

Parc Sandur is heel speciaal. Gelegen in het meer Grote Rietplas, waar elke cottage aan het water gelegen is. Deze cottages zijn verspreid over verschillende “schiereilandjes” en waar je een hoofdweg kan nemen om naar de Market Dome en Aqua Mundo te wandelen of fietsen. Het recreatiemeer leent zich uitstekend tot allerlei watersportactiviteiten. Het park voelt heel nieuw aan en er worden op bepaalde eilandjes ook nog extra cottages gebouwd.

Center Parcs Parc Sandur cottages

Wonen aan het water

Center Parcs Parc Sandur woonkamerDe bungalows in Center Parcs Parc Sandur liggen allemaal los van elkaar en ook op dit park zijn er maar 2 luxe-niveaus: Comfort en VIP (met privé-sauna). De cottages voelen wel zeer nieuw en ruim aan en de VIP cottages zijn onlangs allemaal vernieuwd.

Ook voor extra grote groepen zijn er grotere bungalows beschikbaar. Tot en met 10 personen kan u probleemloos in 1 bungalow verblijven met de hele groep. De cottages zijn modern en tijdloos ingericht, met alle comfort en een modern ingerichte badkamer en keuken.

Lekker eten en drinken in de Market Dome

De Market Dome ligt aan de ingang van het park, dus voor de personen helemaal op het laatstse schiereiland, is het altijd wel even stappen of fietsen. In de Market Dome kan je heerlijk eten in de verschillende eetgelegendheden of van een drankje genieten aan het water. Zelf koken? Geen probleem, doe makkelijk inkopen in de supermarkt en voor je opnieuw naar huis vertrekt, neem je voor jezelf nog een leuke souvenir mee uit de boetique.

Center Parcs Parc Sandur terrasje

Over het zwemparadijs in Parc Sandur valt niet veel te vertellen. Een klein, kindervriendelijk zwembad met een stroomversnelling, enkele glijbanen en whirlpools.

Water, sport en extreme sport op Center Parcs Parc Sandur

Tennis, tafeltennis, squash, bowling, fitness, muurklimmen en boogschieten zijn al een deel van de sporten die je op Parc Sandur kan beleven. Qua watersporten heb je dan weer waterfietsen, kajak, kano, roeiboot, en nog vele meer.

Center Parcs Parc Sandur kano

Voor de extreme sportfanaten, heb je ook een paintball terrein op Center Parcs Parc Sandur. En ook is er het golfterrein BurgGolf in de buurt, waar je rustig een potje golf kan spelen.

Boek je eigen verblijf en laat ons weten wat je van het park vond. Of ben je al eerder in Center Parcs Parc Sandur geweest, laat dan zeker je indruk na in de comments hieronder of geef je rating.

Er zijn altijd wel last minuteslast minutes center parcs parc sandur te vinden voor Center Parcs Parc Sandur of vroegboekkortingenvroegboekkorting center parcs parc sandur voor de zomervakantie!

Center Parcs Parc Sandur, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
Center Parcs - Autumn offer €349
Scroll To Top

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen voor de leukste vakantieparken!