Home / Center Parcs weetjes / Nieuwe brochure van Center Parcs door klanten gemaakt
Nieuwe brochure van Center Parcs door klanten gemaakt

Nieuwe brochure van Center Parcs door klanten gemaakt

Jaarlijks krijgen we de Center Parcs bijbel in de bus als trouwe klant van het gezellige familiepark. Altijd leuk om te ontdekken wat er nieuw is, in welk park je wat kan ontdekken en de nieuwste aanbiedingen voor de vakantieperiodes doorheen het jaar. Dit jaar is die brochure iets anders ineen gestoken.

Normaal wordt de brochure elk jaar samengesteld door Center Parcs zelf en reclamebureau Duval Guillaume. Dit jaar kwam daar nog een derde partij bij, namelijk: de klanten.

Center Parcs co-creation

De brochure is dit jaar samengesteld door klanten van Center Parcs zelf. Een heleboel gezinnen werden uitgenodigd om mee input te geven in de nieuwe brochure en de cover werd gekozen op basis van een Facebook stemming. De resultaten waren per land wel helemaal anders en daarom is het voor de eerste keer dat de Center Parcs brochure een andere cover heeft in verschillende landen. De brochure heb ik zelf voor me liggen en het resultaat mag er zeker en vast zijn. Er staat veel meer tekst in, maar ook enorm veel foto’s van gezinnen, parken, activiteiten en Center Parcs in het algemeen.

Wil je deze nieuwe Center Parcs Brochure ook in de bus? Dat kan, of je kan hem online inkijken.

Center Parcs - Autumn offer €349

About Mattias Vercauteren

Geboren in 1986 en jaarlijks op vakantie naar een Center Parcs park. Vrijwel vanaf mijn geboorte naar Erperheide, maar daarna steeds meer naar De Vossemeren in Lommel. Als ik het even uitreken, heb ik al minstens een jaar van mijn leven in een Center Parcs park doorgebracht.
Scroll To Top

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen voor de leukste vakantieparken!