Home / Goedkoop naar Center Parcs / Nog goedkoper naar Center Parcs

Nog goedkoper naar Center Parcs

Start je vakantie met een goede dosis zakgeld, zakgeld dat je hebt verkregen door te besparen op je Center Parcs reservatie! Wanneer je op vakantie wil naar Center Parcs, kan je op verschillende manieren besparen op je reservatie. Vergelijk de verschillende prijzen op de Center Parcs websites, boek je verblijf een aantal maanden op voorhand (vroegboekkorting) of gebruik een kortingscode. Als vaste klant krijg je ook heel wat extra voordelen, dus vergeet die ook niet!

En op zich kan je die extra korting wel gebruiken. De laatste 10 jaar is de prijs van Center Parcs heel wat gestegen. Deels komt dit doordat er in Center Parcs nu verschillende soorten bungalows zijn. Vroeger had je dit niet en betaalde je dus enkel en alleen maar meer afhankelijk van het aantal personen die verbleven in de bungalow. Nu heb je premium, luxe en VIP bungalows, met elk een verschillende luxe, en dus ook allemaal een aangepaste  en hogere prijs.

Om terug te komen op de kortingscodes: Center Parcs stuurt geregeld aanbiedingen naar zijn klanten. Deze aanbiedingen kan je dan verzilveren door de bijgevoegde code in te vullen bij je reservatie. Mocht je deze aanbiedingen niet krijgen, dan kan je er altijd naar op zoek gaan. Of bookmark enkele websites die deze geregeld aanbieden. Zij verzamelen de kortingscodes voor hun bezoekers en stellen die dan ter beschikking op hun website.

Eentje die ik zelf regelmatig probeer te bezoeken is Kortingseutje. Achter deze website zit Sofie Dewilde, zij biedt kortingscodes aan van verschillende producten en bedrijven , en dus ook van Centerparcs. Je vindt er regelmatig de laatste nieuwste kortingen, zoals momenteel €25 korting op je volgende verblijf.

Kortingseutje

Voor de rest kan je er ook terecht voor kortingscodes van heel wat andere vakantieparken, neem dus zeker eens een kijkje.

Center Parcs - Autumn offer €349

About Mattias Vercauteren

Geboren in 1986 en jaarlijks op vakantie naar een Center Parcs park. Vrijwel vanaf mijn geboorte naar Erperheide, maar daarna steeds meer naar De Vossemeren in Lommel. Als ik het even uitreken, heb ik al minstens een jaar van mijn leven in een Center Parcs park doorgebracht.
Scroll To Top

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen voor de leukste vakantieparken!