Home / Center Parcs weetjes / Ontdek de Jungle Lodge in Center Parcs Het Heijderbos

Ontdek de Jungle Lodge in Center Parcs Het Heijderbos

Jungle Cabana Het HeijderbosCenter Parcs Het Heijderbos is weer een spectaculaire ervaring rijker. Het park opent een echte Jungle Lodge in hun Jungle Dome. De Jungle Dome is een indoor tropische jungle, vol met planten en dieren uit de jungle. Zo kan je er zo’n 40 verschillende diersoorten ontdekken en leven er 250 verschillende planten en tropische bomen in de dome. Verder zijn er nog verschillende speeltuigen voor kinderen, zoals een touwbanenparcours en een kabelbaan en kan je meedoen aan een echte Jungle Expedition.

Maar Center Parcs Het Heijderbos gaat nog een stapje verder en biedt voortaan ook overnachtingen aan binnen deze Jungle Dome. Je slaapt natuurlijk niet in de bomen of tussen de plannen, maar wel in de Jungle Lodge,die verschillende Cabana’s bezit voor 2, 4 of 8 personen. Elke Cabana heeft een vrij basis accommodatie en een privé-terras dat gelegen is in de Jungle Dome. Genieten van je vakantie temidden van de jungle.

Jungle Dome Het Heijderbos

Deze arrangementen zijn weliswaar beperkt tot een 2-dagen verblijf met 1 overnachting. Er wordt echt ingespeeld op de hele ervaring van het wonen in de jungle. Zo ontvang je bij aankomst een rugzak met zaklamp en een jungle gids. Gedurende de dag kan je de Jungle Dome of Aqua Mundo ontdekken zoals alle andere parkbezoekers, maar na sluitingstijd begint het pas echt voor de gasten in de Jungle Lodge. Eten doe je ’s avonds met de andere Jungle gasten op een Jungle buffet (beetje in de sfeer blijven) en krijg je bezoek van een park ranger die ja alles zal bijleren over de jungle, de dieren die erin leven en kan je deelnemen aan een aantal opdrachten zoals het maken van je eigen beker uit een stuk bamboe.

Jungle Lodge dieren Het Heijderbos

Zowel het buffet als het bezoek van de ranger versterken de hele ervaring. Alles blijft in het thema, zo zal je je vlees kunnen spiesen en boven een vuur roosteren of grillen en ’s nachts kan je vanop je veranda de nachtelijke sfeer van de jungle in je opnemen. ’s Ochtens staat er een ontbijtmand klaar en kan je het dieren voederen nog meemaken, daarna is het uitchecken geblazen, maar kan je de hele dag nog gebruik maken van de Aqua Mundo of de Jungle Dome.

Center Parcs - Autumn offer €349

About Mattias Vercauteren

Geboren in 1986 en jaarlijks op vakantie naar een Center Parcs park. Vrijwel vanaf mijn geboorte naar Erperheide, maar daarna steeds meer naar De Vossemeren in Lommel. Als ik het even uitreken, heb ik al minstens een jaar van mijn leven in een Center Parcs park doorgebracht.
Scroll To Top

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen voor de leukste vakantieparken!