Home / Center Parcs weetjes / Op voorhand boodschappen doen via de Center Parcs online shop
Op voorhand boodschappen doen via de Center Parcs online shop

Op voorhand boodschappen doen via de Center Parcs online shop

Geniet optimaal van je welverdiende Center Parcs vakantie en zorg ervoor dat je aankomt in een cottage met een goed gevulde koelkast.

Winkelen in de Center Parcs online shop

Als je op vakantie gaat naar Center Parcs, dan heb je 2 mogelijke scenario’s inzake eten en drinken.

1) Je gaat uiteten

Het makkelijkst is dat je uit eten gaat in het park. Je hebt meestal de keuze uit een aantal restaurants waar verschillende soorten eten op de menukaart staat te prijken. Meestal ga je zeker goed gegeten hebben, maar over het algemeen kan de kwaliteit beter. Zeker als je ziet hoeveel de rekening uiteindelijk blijkt te zijn. Je kan ook buiten het park iets gaan eten. Dit is meestal veel goedkoper en dan zie je ook eens de naburige omgeving. Nadeel hieraan is, is dat je vaak de auto moet nemen omdat er niet meteen in de buurt iets is om te gaan eten. En dan kan je weer niet drinken, duurt alles wat langer … .

2) Je zorgt voor boodschappen en kookt je eigen potje in de bungalow

Center Parcs online shopIn de bungalow is alles aanwezig, behalve een echte oven en een friteuse, om al je gerechten zelf te bereiden. Dit is by far de goedkoopste oplossing en persoonlijk vind ik dit ook de gezelligste oplossing. Je boodschappen kan je op voorhand doen bij een grootwarenhuis of in de Food Store op het park zelf. De Food Store heeft een uigebreid assortiment, maar dan moet je er nog wel heen en breng dan maar zeker genoeg mankracht mee om alle boodschappen naar de cottage te dragen.

Wil je het jezelf nog makkelijker maken, dan kan je ook je boodschappen bestellen bij Center Parcs via hun online shop en dan worden deze tijdig in de koelkast van je bungalow gelegd. Ideaal dus als je wat later in het park aankomt (werkende ouders) en je geen zin hebt om met alle boodschappen te sleuren.

Via de Center Parcs online shop geef je aan in welk park je verblijft en de periode waarin je verblijft. Daarna kan je naar hartelust winkelen. Naast eten en drank, kan je via de shop ook makkelijk arrangementen en activiteiten boeken. Een leuk voordeel is dat je er een extra korting bovenop krijgt als je activiteiten en arrangementen op voorhand vastlegt. Ook extra cottage services, zoals een handdoekenpakket of dekbedden kunnen via de Center Parcs online shop gereserveerd worden.

Center Parcs - Autumn offer €349

About Mattias Vercauteren

Geboren in 1986 en jaarlijks op vakantie naar een Center Parcs park. Vrijwel vanaf mijn geboorte naar Erperheide, maar daarna steeds meer naar De Vossemeren in Lommel. Als ik het even uitreken, heb ik al minstens een jaar van mijn leven in een Center Parcs park doorgebracht.
Scroll To Top

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen voor de leukste vakantieparken!

Laat hier je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de beste aanbiedingen, tips en kortingen.